TV

TV

Verhalen gemaakt voor tv en online, een selectie vind je hier

 

Opvang Crailo

ENORME GROEI AANTAL HILVERSUMSE VRIJWILLIGERS OPVANG VLUCHTELINGEN 

HILVERSUM – Het aantal Hilversummers dat zich heeft aangemeld om te helpen bij de vluchtelingenopvang is in de afgelopen drie maanden fors gegroeid.

KIJK VERDER >>

daklozenopvang copy

 

MEER HILVERSUMSE OUDEREN EN JONGEREN DAKLOOS 

HILVERSUM – Het aantal daklozen in Nederland is in de afgelopen drie jaar met 5.000 gestegen, een stijging van tien procent. In Hilversum is er echter geen sprake van een stijging, volgens de enige daklozenopvang van de stad, De Cocon.

KIJK VERDER >>

woongroep_zoon copy

OUDERS BEGINNEN WOONGROEP VOOR GEHANDICAPTE ZOON 

HILVERSUM – Rob en Wil Hovius uit Hilversum willen een woongroep voor verstandelijk beperkte mensen beginnen. Waar naast hun zoon Jaime, die autisme en adhd heeft, nog zeven andere beperkte en/of gehandicapten terecht kunnen.

KIJK VERDER >>

andre kuipers copy

ANDRE KUIPERS OVER TEKORT TECHNIEKSTUDENTEN: ‘KRITIEKE FASE LIGT IN HET BASISONDERWIJS’

HILVERSUM – Om kinderen warm te maken voor een technische studie, moet er meer aandacht worden besteedt aan technische vakken op de basisschool. Dat vindt Andre Kuipers,

KIJK VERDER >>

even hilversum bellen copy

EVEN HILVERSUM BELLEN…

HILVERSUM – Het telefoonnummer van Ide de Boer lijkt veel op het nieuwe  telefoonnummer van de gemeente Hilversum. Sinds de invoering van dat nieuwe nummer krijgt De Boer zo’n tien telefoontjes per dag die voor de gemeente bedoelt zijn.

KIJK VERDER >>

portret ruud van Lieshout

 

VAN SHAFFY TOT JAGGER. GELUIDSTECHNICUS RUUD VAN LIESHOUT 90 JAAR

HILVERSUM – Geluidstechnicus Ruud van Lieshout is 90 geworden. Reden voor een feestje met de familie en een interview met RTi Hilversum in de Wisseloord studio’s in Hilversum, die mede door hem zijn opgericht.

KIJK VERDER >>

willie jacobs copy

WILLIE JACOBS: ROEMEENSE SINTERKLAAS UIT HELMOND

HELMOND – Willie Jacobs, 73 jaar, verzamelt het hele jaar in en rondom zijn huis kleding, speelgoed en eten. Dit brengt hij samen met twee andere vrijwilligers meerdere keren per jaar naar RoemeniĆ«, om arme mensen te helpen.

KIJK VERDER >>

anjo clement copy

ANJO CLEMENT: WILLEM – ALEXANDER IS LAATSTE VORST

TILBURG – Naar aanleiding van de troonswisseling in 2013 een gesprek met de voorzitter van het Nederlands Republikeins Genootschap over de toekomst van het Nederlandse koningshuis.

KIJK VERDER >>