MARTIJN VAN DER WERFF

MARTIJN VAN DER WERFF

Trotse Zeeuw, en dat ben ik zonder accent. Kritisch en enthousiast. Verbaas me graag ergens over, het liefst over kleine dingen. Ik hou van de spiegel en deel die graag met anderen door die hun voor te houden. Dat doe ik graag met een beetje humor; om het luchtige luchtig te houden en het zwaardere makkelijker te verteren.

Geïnteresseerd ben ik in alles wat met imagineering te maken heeft; van Disney via Europapark tot de Efteling en van merken als Apple tot Albert Heijn en Coca Cola. Ik denk dat merken de kerken van nu zijn. Identificeren doen we niet meer aan de hand van een zuil maar door onze lievelingsmerken.

Geboren ben ik op 6 oktober 1986 in Terneuzen, waar ik ook ben opgegroeid. Afgestudeerd ben ik aan de NHTV in Breda waardoor ik nu de titel Bachelor of Business Administration in Leisure Management mag voeren.

Twee jaar heb ik in die Heimat gewoond, in Winterberg. Om vervolgens terug te komen en een strandhuis uit te baten aan de Cote d’Azur van Nederland: de Zeeuwse kust. Aangezien ik mezelf daar niet oud zag worden en bedacht waar ik dat wel wilde ( in de (journalistieke) media voor/achter de schermen) en de kans klein was, dan wel helemaal niet aanwezig, om via een strandhuis daar te komen, ben ik journalistiek in Tilburg gaan studeren en verhuisd naar Hilversum. En nee, dat is niet verder rijden naar Tilburg dan vanuit Terneuzen.

Als jongste met twee oudere broers, sta ik ook wel bekend als de laatbloeier van de drie. Dat is genetisch zo bepaald. De bewijzen daarvoor zijn door verschillende amateur historici (mijn ouders) teruggevonden in de ‘oei, ik groei boeken’ van mijn broers en mij. Daarin staat namelijk het eerste keiharde bewijs van mijn laatbloeiersschap: de tandengroei. Mijn broers hadden na vijf en zes maanden al hun eerste tanden en ik pas na negen.

Deze site is een visitekaartje van mij. Reportages en interviews in tekst of in beeld plaats ik hier zoveel mogelijk. Om aan de hand daarvan te laten zien wat ik allemaal kan, of juist niet. Dat oordeel laat ik aan jou over.

Je hebt nog vragen? of wil meer van mij weten? Dan kan je me twitteren of gewoon mailen.

@martijnwerff
info[at]mavdw.nl